Min bra dag!

Idag består min dag av ren lycka!
Dagen börjar med fett med sol och massor av sms av Anden, ska möta upp honom vi ska köpa hårfärg jag ska färga min utväxt ÄNTLIGEN sen ska vi iväg och möta My och snacka skit och ta en glass i solen de låter bra.
Ikväll ska jag Mamma, Mormor och min fina vän Kevin discobowla, nu blev ni allt avundsjuka en sån där röj fredag blir de bowling de tycker jag är bra.Vinner jag inte kommer jag bli arghhhh, sen hem och kolla rulle. En lugn fredag helt enkelt. ALL IN
ANdeN!!

Du du du

Alla gör sina misstag, även jag.
Försökt att ha huvudet högt för att inte gå under. Vem är jag, vem har jag blivit. Någon helt annan. De här är sjukt.Jag krökar bort mitt liv, festar för mycket och då gör jag bort mig, jag sabbar bara för mig själv. Jag ska bli en ny människa, jag ska skaffa mig ett liv för en gångs skull och de är NU. De här är tungt. Jag har lärt mig jag lovar!

Rubrik är skit.

Ny skolvecka, nya möjligheter. Tungt. Jag vill bara ha helg och sovsällskap. Trött på att vara ensam.. trots att de bara gått två dar sen sist.
Oskön praktik nästa vecka, gjort bort mig totalt. Jag ska aldrig gå på en afterwork igen iaf, tack! Varför var de ingen som stoppade mig hohohhih?!
När vet jag vad jag ska göra hur jag ska göra och när de är rätt, bara våga visa fram fötterna, skulle vara grymt japp!
Du ger mig lycka, blir varm överallt! Heeelt galet, jag vet! Men jag vet inte när de blir för mycket, vill bara skrika, GAH!

RSS 2.0