tisdag.

Just nu känns mitt liv jävligt bra, de känns som jag kommit upp på fötter.. bor i en 2a på söder tillsammans med min älskling och en bra vän till mig, en vän som gör allt för mig och jag för henne, en vän jag litar på, jag har sökt många jobb och hoppas på respons snart, ska börja gyma/sola. Jag och min älskling planerar en resa i vinter. Lägga undan pengar till det. Och jag har en familj som bryr sig.
Den här helgen kom in mamma ner va över helgen, men jag mådde inte speciellt bra, jesper drog iväg på äventyr de var inte planerat, planerna var att köpa mat och hyra film på fredagen för mami men så blev de inte och slutade med att han kom hem på söndagen, festade hela helgen utan att höra av sig eller svara på mina sms/samtal. Han kom på söndagen och fick förklara sig, jag hade nästan bestämt mig för att skita i oss skita i allt, men jag ville höra hans förklaring jag menar de är inte första gången han bara stänger av och inte hör av sig, tänkte att nu måste han ha slut på bortförklarningar, han hade inte någon bortförklaring utan sa att han skulle ta till hjälp att han hade bestämt sig för de nu. Detta har pågått sen han var 12 och de är inte acceptabelt, han är bättre än så! Så nu jävlar, nu ska han ta tag i sitt gamla liv och ordna upp de och de är just vad han behöver för de vet jag! :) Ååå han är så duktig.
Ni andra ha de bra, och tänk på en sak, ni har bara ett liv och en familj ta hand om det innan de är försent.

Mamma, inte vilken som helst utan min mamma.

Min mamma har allt. Hon har hjärtat, ett så stort och varmt hjärta. Jag älskar min mamma. Hon är det finaste jag har. Hon finns alltid där, vad jag än gör vad jag än säger så finns hon där. Det tycker jag är helt sjukt. Hon är min Bästa Vän och det kommer hon alltid att vara, hon lyssnar alltid och hon lyssnar bäst också för den delen. Hon har alltid bra saker att komma med, fast ibland så kan hon vara rätt tjatig och stå på Jespers sida men de gör hon med kärlek i rösten och värme.Men dom  gångerna dom  gångerna när jag är riktigt ledsen så förklarar hon alltid så bra och jag känner mig trygg och jag mår bra. Alla har sina dåliga sidor, men allt de bra med min mamma de övervinner liksom. Jag skulle kunna skriva en hel bok om hur bra just MIN mamma är. Hon tänker alltid på alla andra i första hand och de tycker jag är så fint. Trots att hon är ledsen/arg/deprimerad m.m så skiter hon i de just för tillfället om någon behöver henne. Hon är så stark att jag ibland undrar om hon har fått någon speciell gåva, för att så stark som min mamma är bara obeskrivligt.
Just nu är min mamma uppe i Värmland och jag saknar henne oehört, riktigt jävla mycket. Men hon är värd den här stora upplevelsen. Jag ska visa henne att jag kan stå på egna ben nu hon behöver se det, jag söker jobb som en tok och de mesta gör jag för att se henne glad. Jag vet inte, men jag har alltid varit den där som alltid kan säga hur mycket jag älskar och tycker om en viss person alltid kunnat säga koplimanger, men jag har blivit så dålig på de, och de ska jag bli bättre på, speciellt för dig mamma. Du är mitt allt, och du har en MYCKET stor plats i mitt hjärta! Jag älskar dig. Jag uppskattar varje sekund med dig, och jag önskar dig ALL lycka i livet. Tack för allt! <3

Right back at ya! You rock!!

För mig är du ett bra exempel på en bra vän, en vän som gör allt för en. Love you!

fredag mhmmm

har nu börjat med antabus, har nu börjat ta tag i mitt liv. Guuud vad allt har varit upp och ned, blir helt snurrig av att bara tänka på det!
Drickandet har tagit kol på mig och jesper, mig psykiskt och jesper både psykiskt och fysiktiskt, usch stackarn..
Så nu blir de andra tag. Har skrivit klart mitt cv idag också Matilda hjälpte mig GULLE DIG! Så måndag drar jag och Livja ut och delar ut, jippie. Hoppas på ett jobb inom kort, jag och min älskling bor ju själva nu åååh de är hur mysigt som helst. Fredag, snart kommer min bejb hem från jobbet de blir förrätt och varmrätt och bio på de!! Mysigt. Hoppas ni andra får en fin fredag. Godkväll ;)
Haha söt bild på oss från i tisdags, tvingade på honom masken, han ser så haha ja.. sötplutte!

RSS 2.0