Räkningar

...är inte kul att få, har nu betalat hela 8100 kr för el hyra och comhem, puuh har bara 800 kr kvar, känner mig lagom rik haha. Idag ska jag möta Catlin men hon svarar inte när man ringer, Typsikt henne haha. Får se vad vi ska hitta på , vill fika eller käka nått ute.
Imorgon kommer min mor hem kult plus att jag och min bebi bokar resa, fyfan vad skönt! Som jag har längtat, vi behöver de, Jesper har slitit arslet av sig hela sommarn plus höst så nu får han en semster på de, det är han värd!
Jag är gravid vilket jag precis har gått ut med vilket ingen förstår haha, men de kan jag förstå, partyprinssesan blir på smällen, ska ha en unge låter helt sjukt, men de ska bli så mysigt. Den 1 Januari börjar min hotell praktik på ett hotell på Kungsholmen, den pågår i unge 3 månader kan bli längre får lite erfarenhet och kan utöver det söka jobb. bara att jag får in en fot i branshen är suveränt! Hm..vad mer.. nej inte så mycket mer. Jooo IPhone 4S suger med täkningen, hatar de. Får starta om nallen en gång innan jag kan skicka eller ringa och de måste jag göra varje gång jag ska göra de annars funkar de inte, den tappar täckningen surt! Jaja Puss !

...

Idag har jag känt mig extra konstig. Jag kan inte rå för hur jag känner.. Jag vill inte känna mig så jävla dum men just nu känns närhet så jävla uteslutet jag vill vara ensam fast ändå inte. Jävla hormoner!!! Jag älskar dig Jesper det ska du veta vilken jävla ragata du får hanskas med ibland usch!!


Hatar att alltid vara så jävla seg!

Ikväll blir de buffé och filmtajm. Varit fett sugen på sushi i typ 1 mån nu så det blir mongolisk-asiatisk och sushi buffé ;) inte illa;)


Teen mom

Sitter som förstenad!


Vampyrfilm

Vi kollar vampyrfilm den börjar bli bra nu :)


Hos padre!

Nu blir det snart käk, gott!


Sunday

God morgon :) vaknade 3 idag sick sa Dick. Mår illa för ovanlighetensskull!


Mmm

Ligger i sängen, ska sova snart, har ont i magen :(


RSS 2.0